top of page

Kaj pomeni
Next Level Performance?

NLCleanWhite.png

Vsak od nas ima drugačne cilje in želje, zato naslednji nivo za vsakogar od nas pomeni nekaj drugega. Skupni imenovalec pa je definitivno ljubezen do košarke, trdo delo, doslednost in sreča. 

Prioriteta je mladim košarkarjem oz. košarkaricami pomagati graditi zdrave temelje, ki so predpogoj za dolgoročne rezultate. 

Next Level Performance je vzvod, ki mladim omogoča samozavestno izražanje sebe, svojih čustev in dojemanje igre, poleg tega pa jim nudi boljše izhodišče za igranje košarke.. in za življenje.

EKIPA

DAVOR SATTLER

Trener za fizično pripravo košarkarjev

Moje ime je Davor - sem strokovnjak za fizično pripravo košarkarjev, osebni trener in lastnik trening centra.

Košarka in žoga sta moji popotnici, ki sta mi v življenju poleg lepih spominov dali tudi delovne navade, občutek za delo z ljudmi, me naučili doslednosti in discipline ter me nagradili prepotrebnimi izkušnjami. In prav izkušenje iz košarkarskih terenov v kombinaciji z znanjem je recept, da svoje delo opravljam samozavestno.

Učenje osnovnih gibalnih vzorcev, delo za gibljivost, agilnost, skočnost in odzivnost, trening za moč, nasveti za regeneracijo in prehrano so le nekateri elementi »igre«, ki mladim omogočajo kvalitetnejše gibanje na terenu, predvsem pa jim nudi varnejše izhodišče oz. dolgoročno zdravje.

GORAN NINKOV

Individualni košarkarski trener

Sem Goran Ninkov, delujem kot individulni košarkarski trener. 

Skozi leta sem ugotovil, da košarko doživljam drugače kot velika večina. Vsakič, ko sem se odpravil z žogo na koš, sem občutil nepopisno srečo. Ta zvok mrežice, ko žoga pade skozi obroč, meni najlepši zvok, me je zadrževal na igrišču ure in ure.

Kdor me pozna, se bo strinjal, da od nekdaj živim za košarko, zato težko razumem, da lahko nekdo hodi na treninge in tekme, ne da bi pustil srce na igrišču.

 

Verjamem, da lahko s svojim delom to spremenim in pripravim igralca, da postane sam sebi največji motivator in tekmec.

Se vidimo na igrišču.

bottom of page